TOIMITUS:

Nopeat toimitukset, jopa päivässä! Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 1-4 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä noin 3 viikkoa. Tuotetta valitessa näet onko kyseessä varastotuote (varastossa x kpl) vai tilaustuote (tilattavissa, toimitusaika n. 3vkoa).

Jos tilauksessasi on sekä varastotuotteita, että tilaustuotteita, toimitetaan kaikki yhdellä toimituksella eli vasta kun tilaustuotteet ovat saapuneet varastoon (toimitusaika noin 3 viikkoa). Vihdin varastolta voit tottakai hakea tilauksen molemmat osiot erikseenkin.

Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä. Voit valita toimitustavaksi Postipaketin, Postin kotipaketin, Matkahuollon, Schenkerin noutopistehaun tai noudon varastoltamme Vihdistä. Sovi aina varastolta noudosta etukäteen joko sähköpostilla info@havens.fi tai Satu Juurinen puh. 0400-952253 . Varastomme osoite on Kehätie 2416, 03400 Vihti.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.