Gastro+

20kg

Havens Gastro+ UUSINTA UUTTA!

Havens Gastro + HAVENS on kehittänyt uuden ja ainutlaatuisen Gastro + täydennysrehun kaikille hevosille ja poneille, jotka hyötyvät alhaisesta tärkkelyspitoisuudesta ruokavaliossaan.

 

Tuotetunnus (SKU): 10009 Osastot: ,

Kuvaus

UUSINTA UUTTA! HAVENS on kehittänyt uuden ja ainutlaatuisen täydennysrehun kaikille hevosille ja poneille, jotka hyötyvät alhaisesta tärkkelyspitoisuudesta ruokavaliossaan. Gastro+ sisältää kaiken mitä hevosesi veden ja heinän lisäksi tarvitsee.

Hevoset ovat luonnollisia ruohonsyöjiä ja viettävät (jos sallitaan) lähes koko päivän laiduntaen. Jatkuva laiduntaminen tuottaa pysyvän sylkisuojan mahalaukkuun, joka tasapainottaa mahahapon tuotantoa. Tämän päivän kotieläinten luonnoton ruokintajärjestelmä yhdistettynä lisääntyneeseen koulutus-, kilpailu- ja matkustusstressiin voi edistää mahalaukun ongelmia. Mahahaava voi johtua vatsaontelossa olevassa epätasapainosta mahahapon tuotannon ja vatsaontelon suojelun suhteen. Arviolta 60%:lla urheiluhevosista ja yli 90%:lla kilpahevosista on jonkinasteinen mahahaava! Paitsi mahahaavalla, myös ruoansulatuskanavan muilla ongelmilla on yleensä häiritsevä vaikutus suorituskykyyn ja hevosen hyvinvointiin. Ravinteet eivät voi enää optimaalisesti imeytyä ja hevonen voi nopeasti kärsiä kipeästä vatsasta ja heikentyneestä kunnosta. Ongelmat koskevat niin kilpahevosia, varsoja, harraste- ja lepohevosiakin. Gastro + on suunniteltu erityisesti hevosille, joille ruokinnan suuri tärkkelyspitoisuus aiheuttaa ongelmia.

Gastro + 7 mm kuutio sisältää seuraavat ainutlaatuiset ominaisuudet:
• Gastro + on erikoissekoitus natriumbikarbonaattia, kalsiumkarbonaattia, magnesiumkarbonaattia ja lisäksi probiootteja.
• Gastro + on ravitsemuksellisesti erinomainen rehu. Korkea pitoisuus aminohappoja, vitamiineja (mm 400 mg Vit.E), ja hivenaineita tarjoaa urheiluhevoselle kaikki sen tarvitsemansa ravintoaineet.
• Alhainen tärkkelyspitoisuus yhdessä sinimailasen korkeapitoisuuden kanssa edistää pureskelua ja syljeneritystä. Sinimailanen ja sylki ovat molemmat osoittautuneet luonnollisen puskurin luojiksi ruoansulatuskanavan happamuudelle*.
• Sisältää öljyä ja optimaalisen omega-6 omega-3 rasvahapposuhteen. Tarjoaa hitaan energian vapautumisen tukemaan optimaalista suorituskykyä.
• Sisältää hiivaa.
• Sisältää kaiken mitä hevosesi veden ja heinän lisäksi tarvitsee.

*Effect of replacing part of concentrates with pelleted alfalfa on squamous gastric ulcers in exercised trotters

Haastattelussa pitkäaikainen asiakkaamme, menestyksekkään huipputallin Mika Mäkelän hengetär, hevosten hoitaja Mirka Lehtinen @mirkalehtinen 😍 Kuuntele heidän kokemus rehuista ja mitä rehuja heillä syötetään:

Gastro+ lisätietoja ja tuoteseloste (eng)