Havens Brix

14kg

Sisältää puhdasta sinimailasta ja minttua puristeena. Ihanteellinen ravinto ja ruokavalion päivittäjä. BRIXin pureskelu auttaa tylsyyden lievittämisessä. Korkea kuitupitoisuus edistää pureskelua, syljeneritystä ja ruoansulatusta. HAVENS BRIX sekoitettuna väkirehuun auttaa estämään ahmimista. Se toimii kuten isot kivet ruokakupissa, paitsi että BRIX on terveellinen ja syötävä vaihtoehto. Kuivattu minttu houkuttelee jopa kaikkein nirsoimmatkin syömään.

 

Tuotetunnus (SKU): 10010 Osastot: ,

Kuvaus

Sisältää puhdasta sinimailasta ja minttua, puristeena. Ihanteellinen ravinto ja ruokavalion päivittäjä. BRIXin pureskelu auttaa tylsyyden lievittämisessä. Korkea kuitupitoisuus edistää pureskelua, syljeneritystä ja ruoansulatusta. HAVENS BRIX sekoitettuna väkirehuun auttaa estämään ahmimista. Se toimii kuten isot kivet ruokakupissa, paitsi että BRIX on terveellinen ja syötävä vaihtoehto. Kuivattu minttu houkuttelee jopa kaikkein nirsoimmatkin syömään.
• Hyvin sulavia proteiinejä (16,5%) ja välttämättömiä aminohappoja.
• Alhainen sokeripitoisuus 5,7% (heinä sisältää tavallisesti noin 10% sokeria).
• Melassivapaa, ei jyviä eikä viljan sivutuotteita.
• Kompakti ja helposti syötettävä.
• Huoltavaan ruokintaan ja/tai tylsyyden lieventämiseen

Ruokintaohjeet:
Yksi BRIX painaa noin 1kg ja se voidaan helposti puolittaa sekä jakaa usealle syöttökerralle.
Osana hevosen päivittäistä ruokinta rutiinia, 1-3 Brixiä per päivä . Ohje koskee 500 kg painoista hevosta, joka tekee kevyttä tai keskiraskasta työtä.
Vihje: HAVENS BRIXiä voidaan käyttää myös palkkiona ja se toimii loistavasti myös matkoilla ja kilpailuissa.

Havens Mix ja Brix lisätietoja (eng)