Endurance 14

20kg

Premium power & protein mysli – Erityisruokavalio kestävyyslajien hevosille

​Kestävyyslajien hevoset kuuluvat niiden hevosten joukkoon, joiden on todella ”suoritettava”. Ravitsemuksella on suuri vaikutus kestävyyshevosen suorituskykyyn. Täydennysrehun laatu, energialähde ja proteiinitaso vaikuttavat suoraan lihasvoimaan, nopeuteen ja kestävyyteen.

 

Tuotetunnus (SKU): 10006 Osastot: ,

Kuvaus

Premium power & protein mysli – Kestävyyslajien hevosille 20 kg:n säkki!

Kestävyyslajien hevoset kuuluvat niiden hevosten joukkoon, joiden on todella ”suoritettava”. Ravitsemuksella on suuri vaikutus kestävyyshevosen suorituskykyyn. Tämän erityisruokavalion laatu, energialähde ja proteiinitaso vaikuttavat suoraan lihasvoimaan, nopeuteen ja kestävyyteen.

Endurance 14 sisältää erityisiä ainesosia kestävien haasteiden tukemiseen:
Endurance14 tiivistettynä energianlähteenä
käytetään ainutlaatuista tärkkelyksen, öljyjen ja kuitujen yhdistelmää, joka auttaa kestävyysurheilijaasi harjoittelun ja kilpailun aikana. Mysli tarjoaa erittäin helposti sulavaa, pitkäkestoista energiaa, joka takaa ravinnon suhteen tasaisen suorituskyvyn.
Erinomainen proteiini- (14%) ja aminohappolähde
Enduranceissä 14 proteiinien ja välttämättömien aminohappojen suuren määrän lähteenä ovat soijapavut. Hevonen tarvitsee ravinnossaan riittävän määrän proteiinia, optimaalisen määrän aminohappoja lihasten kehittymiseen ja korjaantumiseen. Endurance 14 sisältää korkean E-vitamiinin tason, joka auttaa palautumaan suorituksesta
Elektrolyytit tukemaan nestetasapainon säilymistä
Endurance 14 sisältää kuivattuja banaanihiutaleita ja ylimääräisiä elektrolyyttejä. Banaanit ovat täynnä elektrolyyttejä ja siten erittäin hyödyllisiä hien mukana menetettyjen mineraalivarastojen täyttämisessä. Elektrolyyttejä tarvitaan oikeissa pitoisuuksissa nestetasapainon ylläpitämiseksi. Alhaiset elektrolyyttitasot voivat johtaa kuivumiseen ja kouristuksiin.
Tuoteessa on kuivattua valkosipulia, joka sisältää seleeniä ja rikkiä. Sisältää myös gastro+:aa:
Gastro + on natriumbikarbonaatin, kalsiumkarbonaatin, magnesiumin ja muiden probioottien erityinen sekoitus.
• Sisältää kaiken mitä hevosesi veden ja heinän lisäksi tarvitsee.

Endurance 14 lisätietoja ja tuoteseloste (eng)