EquiForce Gut Support

40,00 90,00 

sis. alv 14%

Tuotetunnus (SKU): 9265-2 Osasto:

Kuvaus

EquiForce Gut Support on probioottinen täydennysrehu, joka sisältää ruuansulatusta edistävää elävää hiivaa. Se vaikuttaa positiivisesti hevosen paksusuolen kuitua hajottavien mikrobien toimintaan. Terveellinen suoliston toiminta on erittäin tärkeää hevosen terveydelle ja hyvinvoinnille. Säännöllinen EquiForce Gut Supportin käyttö voi auttaa ehkäisemään ehkäisemään suoliston mikrobiston epätasapainotiloja.

EquiForce Gut Support parantaa hyödyllisten bakteeripopulaatioiden kasvua hevosen paksusuolen alueella. Se edistää valikoivasti ”hyvien” bakteerien kasvua ja estää ”huonojen” bakteerien kasvua. Lisätyn Agrimos®-aineen ansiosta haitallisten mikro-organismien esiintyminen hevosen ruoansulatuskanavassa estyy. Agrimos® on monimutkainen hiilihydraatti, jolla on kolme vaikutusta: se estää fyysisesti suolen seinämän reseptorien toimintaa, sitoutuu immuunispesifisten suolistosolujen pinnalle ja valikoidusti ravitsee hyödyllisiä bakteerikantoja hevosen ruoansulatuskanavassa. Lisäksi kuitujen sulaminen paranee ja vesiliukoisten vitamiinien (mukaan lukien B- ja C-vitamiinit) imeytyminen optimoituu. Tämä parantaa ruoankäyttökykyä, ihon-, turkin- ja kavioiden kuntoa sekä vähentää ruoansulatushäiriöitä. Lisäksi jalostuseläimillä tehdyt kokeet ovat osoittaneet, että Agrimos® lisää merkittävästi vasta-aineiden määrää maidossa. EquiForce Gut Supportin käyttö tiineille tammoille noin kuukausi ennen varsomista lisää varsan vastustuskykyä jo syntymästä lähtien.

Päiväannos:
Hevoset: 15 g (1 mittalusikka)
Ponit: 10 g (3/4 mittalusikkaa)
Tämä ravintolisä ei mieluiten tarvitse liotusta ennen käyttöä. Jos sekoitat sen märkään ruokaan, älä liota sitä yli 30 minuutin ajan.

HUOM: Tarvittaessa ja aina ongelmien jatkuessa ota yhteyttä eläinlääkäriin!

Valmistusaineet:
Agrimos@, sokerijuurikaskuitu, kalkki, rypsiöljy.
Rehulisäaineet /kg: Saccharomyces cerevisiae CNCM l-1077 (Levucell Sc 10 ME Titan, 4bITIIl: 733 e P,2 x L0*L2 CFU). Teknologiset lisäaineet: kieselgur/piimaa (E551c): 1L8 g.

Ravintosisältö / kg: 
Livehiivakannat 3,2 x 10(12) CFU
Agrimos® 333 g
Kieselsol 118 g
10(10) = 10 miljardia

Ravintosisältö / 15 g:
Livehiivakannat 2,0 x 10(10) CFU
Agrimos® 5,0 g
Kieselsol 1,8 g
10(10) = 10 miljardia

Pakkauskoot:
1 kg purkki (66 annosta à 15 g)
3 kg purkki (200 annosta à 15 g)

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

1 kg, 3 kg