Power Plus Mix

20kg

  • Maittava runsas energiapitoinen mysli kilpakäyttöön
  • Sisältää extra elektrolyyttejä
  • Kuumentaa, ei lihota

 

Tuotetunnus (SKU): 10014 Osastot: ,

Kuvaus

  • Maittava runsas energiapitoinen mysli kilpakäyttöön
  • Sisältää extra elektrolyyttejä
  • Kuumentaa, ei lihota

​Kohderyhmä:
Hevosille, joille halutaan lisäpotkua treenaukseen/kilpailuun. Helposti lihoville hevosille, joille halutaan energiaa ilman lihomista.

​Koostumus:
Ohra, musta kaura, vehnä, kaura, maissi, melassi, alfalfa(viherjauho), sekä pellavarouhe. Matala proteiinipitoisuus, extra korkea elektrolyyttipitoisuus. Vahvistaa lihaksia lihottamatta hevosta.

Vain muutaman viikon käytön jälkeen huomaat kuinka hevosesi karva alkaa kiiltämään, ja se voi paremmin. Tällä rehulla tavoitat täydellisen vitamiinitasapainon ilman muita purkkeja ja huolta siitä että hevosesi saa kaiken tarvitsemansa oikeassa suhteessa.

​Annostus:
Suositus 1-6 ltr/pv tai kysy maahantuojalta. Voidaan syöttää myös kauran ohella. Sisältää kavioita kasvattavaa biotiinia.

​Ei tarvitse turvottaa. Ei luokitella doping rehuksi.

​Tiivis ja maistuva energiarehu jossa vähän proteiinia. Siinä on erittäin paljon elekrolyyttejä antamaan maksimivoimaa ja parantamaan lihaskuntoa. Power Plus Mix: runsas määrä vitamiineja, esimerkiksi A, B, D, E ja biotiini. Erinomainen hevosille, joilla on huono ruokahalu (stressaava hevonen tai kuuma ilmasto tms.) Huolehtii kaikista hevosen ravinnetarpeista. Extra elektrolyyttien lisäksi voidaan syöttää täysrehuna (heinän tai muun korsirehun kanssa), tai pienempinä määrinä toisen perusrehun yhteydessä.

Power Plus Mix lisätietoja ja tuoteseloste (eng)