Power Plus Mix

20kg

  • Maittava runsas energiapitoinen erityisruokavalio kilpakäyttöön
  • Sisältää extra elektrolyyttejä
  • Kuumentaa, ei lihota

 

Tuotetunnus (SKU): 10014 Osastot: ,

Kuvaus

• Maittava runsas energiapitoinen mysli kilpakäyttöön
• Sisältää extra elektrolyyttejä
• Kuumentaa, ei lihota
• Sisältää kaiken mitä hevosesi veden ja heinän lisäksi tarvitsee.

Kohderyhmä:
Hevosille, joille halutaan lisäpotkua treenaukseen/kilpailuun. Helposti lihoville hevosille, joille halutaan energiaa ilman lihomista.
Koostumus:
Ohra, musta kaura, vehnä, kaura, maissi, melassi, alfalfa(viherjauho), sekä pellavarouhe. Matala proteiinipitoisuus, extra korkea elektrolyyttipitoisuus. Vahvistaa lihaksia lihottamatta hevosta.
Vain muutaman viikon käytön jälkeen huomaat kuinka hevosesi karva alkaa kiiltämään, ja se voi paremmin. Tällä rehulla tavoitat täydellisen vitamiinitasapainon ilman muita purkkeja ja huolta siitä että hevosesi saa kaiken tarvitsemansa oikeassa suhteessa.
Annostus:
Suositus 1-6 ltr/pv tai kysy maahantuojalta. Voidaan syöttää myös kauran ohella. Sisältää kavion kasvua edistävää biotiinia.
Ei tarvitse turvottaa. Ei luokitella doping tuotteeksi.
Tiivis ja maistuva energiatäydennysrehu, jossa on vähän proteiinia. Siinä on erittäin paljon elekrolyyttejä antamaan maksimivoimaa ja parantamaan lihaskuntoa. Power Plus Mix: runsas määrä vitamiineja, esimerkiksi A, B, D, E ja biotiinia. Erinomainen hevosille, joilla on huono ruokahalu (stressaava hevonen tai kuuma ilmasto tms.) Huolehtii kaikista hevosen ravinnetarpeista. Extra elektrolyyttien lisäksi voidaan syöttää täydennysrehuna (heinän tai muun korsirehun kanssa) tai pienempinä määrinä toisen perusrehun yhteydessä.

Haastattelussa pitkäaikainen asiakkaamme, menestyksekkään huipputallin Mika Mäkelän hengetär, hevosten hoitaja Mirka Lehtinen @mirkalehtinen 😍 Kuuntele heidän kokemus rehuista ja mitä rehuja heillä syötetään:

Power Plus Mix lisätietoja ja tuoteseloste (eng)