EquiForce Performance+ Booster 8kpl

99,00 

sis alv 14%

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 9255 Osasto:

Kuvaus

EquiForce Performance+ Booster on hevosille tarkoitettu erityisruokavalio, joka on suunniteltu tukemaan hevosen suorituskykyä ja palautumista treenin jälkeen. Tuote sisältää useita ainesosia, kuten aminohappoja, elektrolyyttejä, kelatoituja hivenaineita ja antioksidantteja, jotka auttavat vähentämään lihasväsymystä, tukemaan lihasten palautumista sekä lisäämään hevosen kestävyyttä ja suorituskykyä.
EquiForce Performance+ Booster sisältää nopeasti vapautuvaa ja helposti imeytyvää energiaa (Meritose) ja elektrolyyttejä sekä hivenaineita, jotka voivat edistää hevosen juomista rankan harjoittelun, kilpailun tai kuljetusmatkan yhteydessä. Optimaalinen kehon solujen nesteytys on tärkeää urheiluhevosen tasaisen suorituskyvyn kannalta. Lisäksi tuote sisältää luonnollista E-vitamiinia ja orgaanista seleeniä. Molemmat imeytyvät hyvin, toimivat tehokkaina antioksidantteina ja lisäävät hevosen kykyä palautua kovasta rasituksesta. Tämä voi parantaa hevosen kykyä suorittaa parhaalla mahdollisella tavalla.
EquiForce Performance+ Booster on tarkoitettu käytettäväksi ennen treeniä tai kilpailua, jotta hevosen keho saa tarvitsemansa ravinteet suorituskyvyn ylläpitämiseksi. Lisäksi tuote voidaan käyttää myös treenin jälkeen auttamaan hevosen lihasten palautumista.
EquiForce Performance+ Booster on tarkoitettu käytettäväksi osana kokonaisvaltaista hevosen ruokavaliota ja ravitsemussuunnitelmaa.

Annostus / päivä
Hevoset: 1 tuubi (85 g)
Ponit: ½-¾ tuubi
Kuumalla säällä tai erityisen rankan suorituksen vuoksi annostuksen voi tuplata. Annostelu tuubi suoraan hevosen suuhun tai rehujen mukana 2 tuntia ennen rasitusta ja tai välittömästi rasituksen jälkeen. Kuuriluontoisesti 1-3 päivän ajan, esimerkiksi kilpailuiden, treenin tai kuljetuksne yhteydessä. Varmista aina että hevonen juo riittävästi.

1 tuubi sisältää:
Vitamiini E 350 IU
Vitamiini C 600 mg
Seleeni (Se) 0,5 mg
Mangaani (Mn) 45 mg
Sinkki (Zn) 50 mg
Kupari (Cu) 30 mg

Pakkaus
8kpl tuubeja (85 g)

Lisätiedot

Paino 1,2 kg (kilogramma)
Koko

8kpl tuubia a 85g